, piątek 3 maja 2024
Bistro na Wałowej prowadzone przez "Być Razem"
Karta popularnych, polskich dań niezmiennie przyciąga klientów i cieszy się powodzeniem. fot: arch. Bistro na Wałowej



Dodaj do Facebook

Bistro na Wałowej prowadzone przez "Być Razem"

ARTYKUŁ SPONSOROWANY
Bistro na Wałowej prowadzone przez "Być Razem"


Bistro na Wałowej prowadzone przez "Być Razem"


Bistro na Wałowej prowadzone przez "Być Razem"


Bistro na Wałowej prowadzone przez "Być Razem"

Wałowa – najkrótsza ulica w Cieszynie. Industrialny, w pełni zrewitalizowany krajobraz kryje w sobie miejsce szczególne, prowadzone przez Fundację „Być Razem”.

Bistro zorganizuje każde przyjęcie okolicznościowe, takie jak jubileusze, komunie, chrzciny, spotkania firmowe czy przyjęcia po pogrzebie. Szczegóły przyjęcia omawiamy z klientem indywidualnie, biorąc pod uwagę jego oczekiwania.
Kontakt: Dariusz Bożek - 502143755

W niedalekiej przyszłości Bistro na Wałowej planuje poszerzyć swoją ofertę o profesjonalny catering z dowozem do klienta. Będziemy o tym informować na naszej stronie Fb.

W środku wita nas delikatny półmrok rozświetlony przez palące się świece; kwiaty ozdabiają stoły a domowe zasłony okna. Na drewnianych półkach goszczą niepowtarzalnie przedmioty łączące w sobie poczucie humoru, piękno i funkcjonalność - wykonane ręką wyjątkowych ludzi. Wszystko to wprowadza nas do miejsca, które kusi zapachami prostego, domowego jedzenia, mieni się kolorami świeżych surówek, zachęca miłą obsługą i przystępnymi cenami.

Bistro na Wałowej oferuje posiłki od 10 rano. Można rozpocząć dzień od dobrego śniadania a w porze obiadowej wybrać ulubione danie z dowolnymi dodatkami.

Zlokalizowane na peryferiach, z dala od miejskiego szumu i zatłoczonych parkingów.

Goście otrzymują ofertę dań abonamentowych, proponowanych w wariantach.

Codziennie przygotowywane są dwa takie dania z zupą oraz kompotem. Przy zakupie co najmniej 10-ciu obiadów obowiązuje bardzo atrakcyjna cena, przyjazna dla każdej kieszeni. W naszej ofercie znajduje się także stałe menu, dobrane do gustu większości konsumentów.

Karta popularnych, polskich dań, gdzie ciągle królują świeżutkie, chrupiące kotlety, soczysta pieczeń czy pieczone udźce z kurczaka, domowe pierogi, krokiety i gołąbki – niezmiennie przyciąga klientów i cieszy się powodzeniem.

Komentarze: (0)    Zobacz opinię czytelników (0)    Dodaj opinie
reklama