Nasi pupile zasługują na to, co najlepszeZ gospodarstw, które znamy i którym ufamy Nasza podróż zaczyna się od zaufanych farm i łowisk, gdzie zbieramy tylko najlepsze świeże mięso i ryby, dostarczając partnerskim markom możliwość identyfikowalności pochodzenia surowca. Aby zachować jak najwyższą jakość surowca, korzystamy z własnego transportu chłodniczego. Odbieramy surowce i przywozimy je do naszego zakładu produkcyjnego w Lancashire w Anglii, gdzie poddawane są szczegółowym testom jakościowym i mikrobiologicznym, zanim zostaną wykorzystane w unikalnych recepturach naszego Partnera. Kuchnia Mięsna W naszej kuchni w GA delikatnie gotujemy mięso w temperaturze około 82ºC (180ºF), aby chronić białka i zapewnić maksymalną strawność i wartość odżywczą karm. Dzięki zastosowaniu wiodącej na świecie technologii jesteśmy również w stanie odpowiednio zmniejszyć wilgotność świeżo przygotowywanego mięsa na tyle, aby móc włączać coraz większe ilości świeżego mięsa do produkowanych u nas karm suchych. Ochrona białka Materiał zwierzęcy / mięso używane do produkcji suszonej mączki mięsnej jest zbierane z różnych miejsc i wysyłane w temperaturze otoczenia do zakładu utylizacyjnego, gdzie jest przetwarzane w bardzo wysokich temperaturach (300ºF / 150ºC) w celu usunięcia wilgoci, oddzielenia tłuszczu i zabicia bakterii. Z kolei w GA, dzięki procesowi „Freshtrusion™, świeżo przygotowane mięso jest delikatne gotowane w odpowiedniej temperaturze, co zapewnia ochronę białek, a tym samym zwiększa biodostępność pokarmu produkowanego u nas dla naszych Partnerów. Wierzymy, że Twoja marka, Twoi klienci i ich pupile zasługują na to, co najlepsze. Dlatego nieustanie inwestujemy w technologię Freshtrusion, a tym samym w produkty wyprodukowane dla marki PetHouse.
|
reklama
|